Свободно време

Дневен хороскоп за 17 април

Сложен ден се очертава за зодия Овен

17.04.2019г. / 07 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде динамичен и ще ни предложи интересни събития. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Сложен ден, в който са застрашени предимно взаимоотношенията ви. Ако към момента има натрупани някакви противоречия, то вероятността точно днес скандалът да избухне не е за пренебрегване. Мерете си думите, ако „стъпите на криво“ пред някой шеф ще си създадете големи проблеми.

Телец

Някой ще се опита да прокара нови идеи на работното място. Бъдете готови да ги приемете, независимо че първоначално може и да не сте убедени в ефективността им. По-добре е сега да направите дребни отстъпки, отколкото след време да претърпите сериозни реформи.

Близнаци

Юридическите въпроси, които се опитвате да уредите няма да намерят решение днес, дори фактите като цяло да са във ваша полза. Ако се налага да довършите стара задача разделете я на етапи. Така лесно ще установите къде точно сте допуснали пропуск или грешка.

Рак

Събитията ще са противоречиви и трудно ще се ориентирате в обстановката. Мнението ви ще е доста субективно, затова е желателно да подхождате дипломатично в неясните моменти. Причините за случващото се няма да са очевидни, възможността да си изградите работеща тактика е минимална.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати