Свободно време

Дневен хороскоп за 19 април

Стрелците да не се забъркват в конфликти

19.04.2019г. / 06 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Пълнолунието във вашия знак подсказва, че ще има промени. Ще преодолеете съществуващи ограничения и ще намерите решение на тежки спорове. От друга страна не е изключено някой да предяви претенции към вас по съдебен ред. Овладейте емоциите и приемете ситуацията като част от действителността.

Скорпион

Някой от колегите ще се опита да привлече вниманието с постиженията си и дори да си присвои чужди заслуги. Чувството ви за справедливост ще бъде засегнато, но не е желателно да провокирате разправии. Включете се в проблемите на семейството си, близките имат нужда от вас.

Стрелец

Ваши стари грешки ще станат обект на коментар. Лошото е, че повод за разговора ще е собственото ви поведение. Спомнете си, че никой не е безгрешен преди да отправите остри критики към колегите си. Инстинктът им за самосъхранение ще се окаже по-силен от уважението към вас.

10 признака, че сте с бърнаут синдром, но не го усещате

Козирог

Проявите на неразбиране както у дома, така и на работното място ще се отразят негативно на настроението ви. Не е важно какво чувствате, важно е да си свършите работата качествено. В случай, че съвсем се отегчите, помолете да си тръгнете от работа по-рано или поне си организирайте кратка разходка в почивното време. Ще ви освежи.

Водолей

Любимият човек ще изрази недоволство от някои ваши действия. Реагирайте с въображение. Малките жестове често предизвикват голяма радост. Докажете любовта си с подходяща изненада.

Риби

Интелектуалното и физическото ви състояние са в хармония. В състояние сте да издържите на много повече натоварвания от обикновено. Използвайте потенциала си максимално, за да не съжалявате за пропуснатите възможности.

Коментирай