Свободно време

Дневен хороскоп за 19 април

Стрелците да не се забъркват в конфликти

19.04.2019г. / 06 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В петък ще е важно да внимаваме с емоциите и да не даваме празни обещания. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Ако личните и по-конкретно любовните отношения са нестабилни дайте си сметка какво действително искате. Дали един недоволен поглед може да докара ситуацията до раздяла. Преценете реално какво ще спечелите и какво ще загубите прекратявайки връзката си.

Телец

Не приемайте несъгласието на близките ви с някои ваши предложения за лично отношение. Може би си струва да се съобразите и с тяхната гледна точка. Дългосрочните инвестиции ще донесат очаквания приход, само ако не са в рискова зона, например селско стопанство.

Близнаци

Ще ви поставят задача, която ще ви се стори твърде сложна и ще се усъмните във възможностите си. Подгответе старателно всичко необходимо преди да започнете като например информация, оборудване, маршрути (ако е свързана с пътуване). След като си осигурите ресурсите всичко ще ви изглежда по друг начин.

Трапезата на Лазаровден и Цветница

Рак

Ситуацията на работното място ще е леко взривоопасна. Ще е свързана с конфликт на интереси между шефа и останалите членове на екипа. Не приемайте медиаторска роля, дори ако влиянието ви е неоспоримо. Рано или късно някой ще изкаже недоволство от действията ви.

Лъв

Помислете добре дали си струва да се ангажирате с услуга, която ви искат и дали някои хора не злоупотребяват с отзивчивостта ви прекалено често. Егоизмът понякога е по-полезен от алтруизма. С малко въображение ще разпръснете облаците, надвиснали над романтичната ви връзка.

Какъв е вашият дом според зодията

Дева

Ще ви е нужна максимална мобилизация, за да се справите със задълженията си днес, но сте в състояние да го направите. Усилията ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка. Не е изключено да попаднете в малко неудобна ситуация. Човек, който не ви е особено приятен да започне да ви ухажва. Реагирайте категорично, за да не се стига до недоразумения.

Коментирай