Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Какви емоции ни очакват през Страстната седмица

22.04.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Емоционални преживявания, работни задачи и професионални предизвикателства, романтични мигове – през новата седмица ни очаква пъстра палитра от вълнуващи моменти. Нека заедно надникнем в астрологичната прогноза на Петя Георгиева, за да разберем какво ни вещаят звездите за следващите седем дни.

Овен

Ще разполагате с по-малко време от обикновено, за да свършите текущата си работа, но благодарение на организаторските си способности ще се справите перфектно. Предстоят доста срещи, резултатите от тях ще ви зарадват. Обновете дома си, освободете се от всичко ненужно преди празника.

Любовта ще е постоянен спътник както на семейните, така и на необвързаните представители на вашия знак.

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Ако случайно изникнат някакви проблеми, те ще са следствие от погрешно попълнени документи.

Телец

Подхождайте нестандартно към старите проблеми, ако искате да се справите с тях. Предстоящият празник ви ентусиазира и ще удивите околните с активността си. Вслушвайте се в мнението им, но разчитайте предимно на интуицията си. Ако имате възможност да си организирате някакво пътешествие в почивните дни, направете го непременно.

Не се противопоставяйте на любимия човек, за да не стигнат отношенията ви до „задънена улица“.

На този етап не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции и да уреждате финансови сделки.

Близнаци

Рутинните ежедневни грижи няма да ви изненадат с нищо. Обсъждането на сериозни делови въпроси ще е съпроводено със спорове, предизвикани от различие на концепциите и конфликт на интереси. Мисленето ви е твърде субективно и сте склонни да приемате желаното за действително.

Не създавайте спорове с любимия човек за дреболии.

Проявете максимална предпазливост при уреждане на финансови въпроси. Довършвайте започнатото, за да не претърпите загуби.

Рак

Живейте в настоящето. Не се опитвайте да върнете събития или да се занимавате с дейности, от които сте очаквали по-добри резултати. Отървете се от тежестта на миналите грешки, те ви пречат и намаляват потенциала ви. Бъдещето е пред вас и със сигурност ще има на какво още да се изненадвате.

Светлите празнични дни са достатъчно добър повод да се опитате да изчистите неяснотите в личните и любовни отношения.

Не търсете компенсация за всичко, което правите. Проявете щедрост спрямо близките си, създайте им истински празнична атмосфера.

Коментирай