Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Какви емоции ни очакват през Страстната седмица

22.04.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Тонусът ви ще се покачва бавно и устойчиво през тази седмица и ще даде тласък на творческия ви потенциал. Почти непрекъснато ще ви хрумват разни нестандартни идеи. Подгответе се психически, че не за всички ще получите одобрение, тъй като част от тях ще са доста мъгляви. Направете си труда обаче, и ги запишете. След време ще ви влязат в работа.

Контролирайте емоциите, особено отрицателните и не ги апликирайте към любимия човек.

Сделките, стартирани през тази седмица ще намерят решение доста по-късно. Не прекалявайте с разходите, защото няма да получите допълнителни приходи.

Дева

Ще е добре, ако през тази седмица действате с обичайното си темпо. Не се захващайте за няколко неща едновременно и не експериментирайте. Идеята да приложите системата за „пробата и грешката“ не е препоръчителна. Включете в програмата си само задачи с обозрим краен резултат.

Личните отношения ще са спокойни и хармонични. В празничните дни ще можете да освежите отношенията си или да стартирате нова връзка.

Ще претърпите загуби, ако участвате в хазартни игри.

Везни

Нито ще е нужно, нито някой ще очаква от вас да проявявате инициатива през тази седмица. Участвайте пълноценно в колективната работа. Изслушвайте мнението на събеседниците си без да давате идеи. Търсете компромисни решения на спорните моменти. Вероятно ваши по-възрастни роднини ще имат нужда от помощ, обърнете им внимание.

Следвайте същата тактика и по повод личните отношения. Ако мислите, че има неясни теми за обсъждане, дайте възможност на любимия човек да започне разговора.

Спазвайте уговорките си и бъдете по-пестеливи на обещания.

Скорпион

Проявете наблюдателност и предпазливост при изпълнение на служебните задачи. Някой следи работата ви и ще се опита да намери критични пропуски или да се облагодетелства за ваша сметка. Не влизайте в директни разпри, обстоятелствата ще ви подскажат подходящата тактика.

Празничните дни ще са наситени с много впечатления и нови хора.

Не изпускайте възможността да разкриете искрените си чувства пред любимия човек.

Материалните придобивки няма да са свързани с финансови разходи от ваша страна.

Коментирай