Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Какви емоции ни очакват през Страстната седмица

22.04.2019г. / 17 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Не залагайте на старите си успехи. Бъдете готови да реагирате активно на предстоящите предизвикателства. През тази седмица ще стабилизирате позициите си и ще получите постъпления от стари проекти. Там, където са ви посрещали с недоверие, сега ще ви канят с уважение.

Не злоупотребявайте с търпението на любимите си хора. Помогнете им да изпитат истинска радост от предстоящия празник.

Изразходвайте финансите си пестеливо. Не давайте пари назаем и не прекалявайте с прояви на благотворителност.

Козирог

Ще попадате в конфликтни ситуации по-често от обикновено. Странното е, че това ще се случва както в работните, така и в почивните дни. Не разрешавайте на никого да нарушава личното ви пространство, но и не предизвиквайте излишни разправии. Овладейте емоциите, особено когато търсите решение на чисто практически въпроси.

Не е подходящо да обсъждате различията в начина на мислене с любимия човек. В празничните дни ще се чувствате по-комфортно, ако сте в камерна компания.

Не се изкушавайте да харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Водолей

Чувството ви за хумор през тази седмица ще е ефикасен „спасителен пояс“. Доста от започнатите занимания ще „циклят“ на едно място. Развитието на проектите ви ще зависи не от вас, а от външни фактори, върху които няма как да влияете. Не позволявайте на лошото настроение да докара самочувствието ви до нулева точка. Заемете наблюдателна позиция и се опитайте да се шегувате с неуспехите, вместо да ги драматизирате. С настъпването на празника и „на вашата улица ще изгрее слънце“.

По-добре е да не предизвиквате сътресения в старите отношения, отколкото да започвате нови, които няма да оправдаят очакванията ви.

Не чакайте промяна в материален план. Желателно е да не превишавате лимита за разходи, който сте си определили предварително.

Риби

Ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения. Ще са предимно от професионално естество, но ще засегнат и личния ви живот. Приемете го като поредното изпитание на волята ви точно преди празника. Потенциалът ви е достатъчен, за да се справите самостоятелно. С малко повече дисциплина, организация и концентрация ще преминете през препятствията и ще забравите, че ги е имало.

За да получите взаимност в любовта трябва да покажете, че желанията на партньора не са ви безразлични.

Не подписвайте никакви документи, ако не сте ги прочели.

Коментирай