Свободно време

Женски хороскоп за май

Очакват ни промени

01.05.2019г. / 19 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвици, през май ще може да сбъднете своите амбициозни планове. Месецът ви предлага разнообразни хубави събития, като пътувания, срещи с нови хора, възможност за стартиране на нов бизнес. Няма да липсват и възможности за кариерно израстване. Романтиката няма да ви заобиколи и ще се радвате на вниманието на ухажори. Очакват ви хубави седмици. Периодът е подходящ за разкрасителни процедури, промяна в режима на хранене, започване на спортна активност.

5 научно подкрепени стратегии да печелите всеки спор

Дева

Уважаеми дами, нещата в работата ще се случват, ако обедините усилия с колегите си. Опитайте се да овладеете егото си и да работите в един ритъм с другите. Звездите ви съветват да внимавате, тъй като сте под вниманието на вашия ръководител. Добрата комуникация и идеи ще са вашия залог за успех. Стресът може да ви натовари емоционално. Опитайте се да се абстрахирате от негативното чрез активна почивка и забавления.

Везни

Животът ще ви изправи пред много предизвикателства и ще е важно да се справите с всички. За да се справите с всичко е добре да разчитате и на помощта на любимите ви хора. През втората половина на май може да усетите чувство на несигурност. Що се отнася до работата, тя ще остане на заден план, защото ще е хубаво да обърнете повече внимание на любимите ви хора. Не забравяйте да се отдадете и на любимите ви занимания.

Ако се чувствате депресирани, кажете си следните думи

Скорпион

Жените Скорпиони ще търсят повече спокойствие през този месец. Хубавото е, че грижите от изминалите месеци вече няма да ви пречат да постигате баланс. Ще намирате бързи и лесни решения на проблемите. Малките пътувания ще ви носят радости. През втората половина на май ще помислите върху приоритетите ви за следващите седмици. Насладете се на домашния комфорт и времето с любимия човек.

Коментирай