Свободно време

Женски хороскоп за май

Очакват ни промени

01.05.2019г. / 19 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нов месец, нови възможности, но и редица промени. Следващите седмици ще ни предложат интересни събития. Важно ще бъде да не действаме импулсивно. Повече за това какво ви очаква, вижте в женския хороскоп за май.

Овен

През май, жените родени под знака на Овен ще мислят за намирането на надежден и лоялен партньор. Вашият чар ще омагьосва представителите на противоположния пол. Основното, за което трябва да внимавате през този месец е правилно да използвате думите си. Внимавайте и в комуникацията с половинката, не си създавайте конфликти. Ще бъде важно да си осигурите душевен комфорт. Спортувайте, отдайте се на любимите си занимания, за да елиминирате негативните емоции.

6 зодии, които най-често са гениални

Телец

Пролетта ще ви даде много възможности, за да обогатите вашия социален живот. Ще имате възможността да създадете нови и полезни връзки. Но, ами, ще трябва да свалите и розовите очила. Оценете това, което вече имате. Направете сами вашия живот ярък и интересен и не чакайте някой друг да го направи. Чувствайте се свободни да си поставяте цели не само в работата, но и в личния живот. Материалното ви състояние ще се подобри.

Близнаци

Каквито и обрати да се случват в живота ви, те не бива да са причина да се затваряте в себе си. Вашата вътрешна енергия ще се нуждае от комуникация. Колкото повече нови познанства създавате, толкова по-добре. Дами, има шанс да откриете вашата сродна душа. Любовта трябва да се търси, в противен случай ще бъдете сами. Тези от вас, които се намират във връзка е важно да си спомнят за компромисите и да не бързат с кавгите с любимия човек. Като цяло през май, жените близнаци ще търсят начини да избягат от сивотата на ежедневието.

Как да повишите положителните си вибрации?

Рак

Самотните представителки на тази зодия имат шанс за нова любов, за среща на партньор, който да бъде отдаден и грижовен. Важно е да се отдадете на повече забавления извън дома, да сте по-социални. Колкото по-бързо излезете от черупката си, толкова по-бързо ще намерите своята половинка. Погрижете се за вашето физическо и емоционално здраве. Противопоказно е през май да бездействате, както по отношение на работата, така и що се отнася до физическата ви форма.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати