Свободно време

Дневен хороскоп за 23 април

Хубав ден за Везните

23.04.2019г. / 06 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Всички ще са изключително благоразположени към вас. Ще имате възможност да обсъдите с приятели случка, която преди време е била повод за сериозни тревоги. Ще ви уверят, че реакцията ви е била възможно най-правилната, което ще се отрази положително на самочувствието ви.

Скорпион

Ще успеете да довършите занимание, което не само ви затруднява, но и нямате окончателна концепция за правилния резултат. За ваш късмет, направеното ще се окаже оптимален вариант. Следобед е възможно да получите материална придобивка или парични постъпления.

Стрелец

Сантименталност, оптимизъм, идеализъм… това са преобладаващите чувства за представителите на вашия знак днес. Вярата в собствените сили ще ви подведе. Успехите ви в някои дейности ще са подвеждащи или непълни. Обсъждайте детайлите с хора, на които имате доверие и в чиято преценка не се съмнявате.

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Козирог

Границата между мечтите и реалната самооценка при вас днес е твърде размита. Не надскачайте правомощията си. Въздържайте се от даване на съвети, препоръки и разпореждания. Ще се стигне до недоразумение и ще ви натоварят с непосилни отговорности.

Водолей

Адаптирайте работата си към ресурсите, с които разполагате. Възможно е да ви помолят за съдействие, заем на пари или предмети, инструменти. Отзовете се само, ако с благородна постъпка спрямо околните няма да навредите на себе си.

Риби

Склонни сте към максимализъм и преувеличаване. Ако нещо е хубаво, значи е идеално. Ако е лошо, значи е драма. Избягвайте крайностите във всяка посока. Действайте с умерено темпо и по възможност в синхрон с останалите участници.

Коментирай