Свободно време

Дневен хороскоп за 23 април

Хубав ден за Везните

23.04.2019г. / 06 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В този дъждовен ден, на някои зодиакални знаци ще им върви по вода. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

За някои занимания ще имате „втори шанс“, не го пропускайте. Може да е свързан с недовършени или не добре извършени дейности. А може и с личните отношения. И в двата случая ще сте доволни.

Телец

Опитайте се да довършите рутинната работа предобед. След това ще се случат непредвидени събития, които ще обединят миналото и бъдещето. Не е изключено да ви поканят да осъществите пътуване, което преди време сте отложили, но сега ще е при по-добри условия.

Близнаци

Постарайте се да останете в епицентъра на събитията. Няма да сте в състояние да им въздействате, но ще можете да се включите и да впечатлите с уменията си. Изслушвайте събеседниците си, спазвайте правилата и уважавайте традициите.

5 интериорни съвета за по-релаксиращ дом

Рак

Ще получите безкористна помощ от някого, когото не познавате. От друга страна вие ще имате възможност да се реванширате за услуга, която са ви направили преди време. Изобщо, денят ще е пълен с изненади, даващи ви възможност да проявите благородство.

Лъв

Не насрочвайте официални срещи за днес. Опитайте се да разгърнете възможностите си в по-широки рамки, да излезете извън обичайните ограничения. Лесно ще се справите със занимания, изискващи творчество и въображение.

Дева

Случайно събитие ще ви върне към спомените от детството. Ще се почувствате едновременно и мъдри, и вдъхновени. Нищо от днешните занимания няма да ви затрудни, а вечерта непредвидена среща с приятели дълбоко ще ви развълнува.

Коментирай