Свободно време

Дневен хороскоп за 24 април

Близнаците да си почиват повече

24.04.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Избягвайте разговорите на лични теми пред широка аудитория. Не залагайте на доброто отношение и коректност на околните, защото някой ще се опита да огласи ваша тайна. Няма да ви навреди, но ще създаде възможност за интрига.

Скорпион

Съхранявайте грижливо документите и парите си, особено ако се налага да пътувате. Не се включвайте в съмнителни сделки, гарантиращи сериозна печалба. Умението ви да се съмнявате и всичко да проверявате ще ви е много полезно днес.

Стрелец

Ще се наложи да разпределите част от задълженията си между другите участници. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже оптималния избор на подходящи изпълнители. Следобед ще получите комплименти за свършената работа, а може би и материален стимул.

Любовен хороскоп за 22 – 28 април

Козирог

Въздържайте се от непредвидени скъпи покупки. Обстановката на работното място ще е доста напрегната, а действията на околните ще са хаотични. Наблюдавайте и се намесвайте само тогава, когато предложенията ви могат да се реализират без особени усилия.

Водолей

Усмивката е най-силното ви оръжие днес, енергията ви е достатъчна за да преодолеете трудности, които преди време са спирали работата ви. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да изгладите съществуващ конфликт. Ще се почувствате добре, защото ще се освободите от чувството за вина.

Риби

Делова среща, за която се готвите ще бъде отменена и ще разполагате с малко повече свободно време. Посветете го на близките си или любимия човек. Не се отказвайте от развлечение, което те ви предлагат. Отношението им ще ви помогне да се почувствате пълноценни.

Коментирай