Свободно време

Дневен хороскоп за 24 април

Близнаците да си почиват повече

24.04.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда ще трябва да обърнем повече внимание на здравето и емоциите. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Постарайте се реално да прецените възможностите за реализация на идеите си. Не се захващайте за нищо ново, ако информацията ви е половинчата или оборудването ви е неподходящо. Избягвайте споровете на политически и религиозни теми.

Телец

Шефът или колегите ще изразят недоволство от вас и поведението им доста ще ви огорчи. Мотивите за възраженията им ще са неясни, което ще ви лиши от възможност да се защитите. Не се стресирайте излишно, най-вероятно се опитват да ви манипулират.

Близнаци

Моментът не е подходящ за резки промени на динамичния стереотип и ежедневните дейности. Не разполагате с достатъчно информация за решения с дългосрочен ефект. Довършвайте започнатото с равномерно темпо. Не е желателно да се преуморявате.

8 стъпки за по-малко стрес всеки ден

Рак

Настроението ви е нестабилно. През целия ден може да сте неспокойни, раздразнителни, мнителни и преценката ви за случващото се ще е доста далече от истината. Въздържайте се от каквато и да било инициатива, защото резултатите няма да оправдаят очакванията ви.

Лъв

Повече от веднъж ще присъствате на някаква странна ситуация днес. Избягвайте контактите с непознати и не се доверявайте на оферти, получени по телефона или интернет. Не е изключено да попаднете на измамници.

Дева

Желанията и възможностите ви се разминават. Няма да ви стигнат силите за всички задачи, които си набелязвате, така че преценете кои са най-важни и се заемете с тях. По-добре една довършена дейност, отколкото няколко започнати и докарани до никъде.

Коментирай