Свободно време

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Динамични и интересни събития

16.06.2019г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любов: До края на годината няма да ви липсва страст, както и възможности за нова любов. Всичко това благодарение на игривия Юпитер.

Пари: Много от Лъвовете ще имат възможността да сменят работата си с нещо по-добро. Отговорностите няма да са малко, затова си помислете с колко ангажименти може да се натоварите.

Здраве: Голяма част от представителите на зодията ще променят своя начин на хранене в положителна посока. Ще търсите и как да подобрите емоционалното си състояние.

6 зодии, които са добри в правенето на планове

Дева

Любов: Тези от вас, които имат половинка до себе си ще бъдат по-силно ангажирани един към друг. Някои Деви ще се радват и на бебе.

Пари: Въпреки че няма да бъдете прекалено амбициозни, успехи са възможни, особено през есента.

Здраве: Тези от вас, които имат здравословни проблеми, ще осъзнаят, че е време за промяна в начина на живот.

Везни

Любов: Ще се стремите към повече сигурност във връзката, където няма съмнения, ревност. Везните ще срещнат реалността и повече няма да се залъгват с илюзии.

Пари: Финансовите успехи ще зависят от вашите комуникативни умения. Възможно е да стартирате и собствен бизнес. Бъдете смели!

Здраве: Време е да станете малко по-егоистични в името на вашето благополучие. Подарете си достатъчно време, за да се отпуснете, спортувайте повече и се хранете здравословно.

5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно

Скорпион

Любов: Необвързаните Скорпиони е възможно да започнат връзка с човек с когото не са и помисляли да имат нещо общо. Обвързаните ще се стремят към повече хармония.

Пари: Изобилието на Юпитер ще бъде във вашия втори дом на работа и финанси през цялата година, което означава, че това може да бъде една от най-щастливите ви възможности за увеличаване на доходите.

Здраве: Безсъние, пропускане на хранене, нездравословно хранене... Оставете ги в миналото. Сега ще бъдете по-мотивирани да се погрижите за себе си.

Коментирай
Свободно време