Свободно време

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Динамични и интересни събития

16.06.2019г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любов: Фразата „Аз съм най-добрият ми приятел“ ще бъде вашата мантра до края на 2019 г. Ще успеете да подновите своя поглед върху всички аспекти на живота ви. Ще търсите приключения, ще имате желание да въведете промени във външността си. Ако сте необвързани, това ще повиши желанието ви за нова любов. Обвързаните може да направят покупка на жилище или да създадат семейство.

Пари: Идеите ви няма да останат незабелязани. Лунните и слънчевите затъмнения ще попаднат във вашия сектор на парите, което ще се отрази благоприятно на финансите ви.

Здраве: Нестандартният Уран влиза във вашия шести дом. Ще се повиши вашата мотивация да опитате нов хранителен план, да спортувате повече.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Козирог

Любов: Благодарение на Юпитер, самотните Козирози ще могат да срещнат своята сродна душа до края на годината. Ако вече имате половинка до себе си, ще намерите начин да се свържете на едно по-дълбоко емоционално ниво.

Пари: Планетарните промени ще ви подтикнат да потърсите нова работа. Възможно е да стартирате бизнес с приятел или да решите да се развивате самостоятелно.

Здраве: Оставащите месеци ще ви напомнят да се погрижите за емоционалното си състояние. Сега е моментът, в който ще трябва да изключите от живота си хората, които не ви създават положителни емоции.

Водолей

Любов: До края на 2019-а, много от представителите на зодията ще трябва да се уверят в „съвършенството“ на своя партньор. Ако това е единственият, бъдете готови да го приемете такъв, какъвто е. Ако не – продължете напред сами.

Пари: Оставащите месеци ще са благоприятни за стартиране на страничен бизнес, за предпочитане свързан с технологии. Уран подсказва, че идеите ви ще са печеливши.

Здраве: За да сте сигурни, че ще бъдете в добра форма, хранете се здравословно и приемайте хранителни добавки. Ако не внимавате може да имате стомашни проблеми.

Риби

Любов: Обвързаните Риби ще намерят радостта в това да правят неща, които ще им напомнят, че не само са най-добри приятели с любимия си човек, но и любовници. Оставащите месеци са подходящи за пътувания, за хобита, които да споделяте заедно. В началото на юли вашата страст ще се повиши. Някои представители на зодията ще се радват на бебе.

Пари: Юпитер ще окаже влияние на вашите амбиции, кариера и финанси. Паричният поток към вас ще се подобри.

Здраве: Ако през последните месеци не сте се чувствали балансирани по отношение на здравето, то сега ще имате възможността да подобрите вашата форма. Ще спортувате повече и ще се храните здравословно.

Коментирай