Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Няма да липсват разочарования

07.05.2019г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интензивност, романтика, разочарование... Тази седмица Сатурн ще хвърли своята сянка върху любовния живот на някои зодиакални знаци. Но благодарение на Венера, Юпитер и Плутон, ще можем да преминем през трудностите, а за някои космическите събития ще донесат и повече страст. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме седмичния ни любовен хороскоп. Какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Овен

Служебните задължения може да не ви оставят време за романтика. Добрата новина е, че това няма да трае дълго време. В края на седмицата, сърцето ви ще бъде развълнувано от любов. С Венера във вашия знак, която е в много добра позиция към Юпитер, Вселената ще чуе всяко ваше романтично желание. Усмихнете се и се радвайте на хубавите събития.

Телец

За някои от вас, Телци, тази седмица е възможна тайна сексуална среща. Възможно е да се касае за взаимоотношения, които са в сянка, за които криете. За обвързаните представители на зодията, първите дни на май ще са не по-малко вълнуващи. Ще могат да споделят с партньора си повече от обикновено, а в спалнята няма да имат задръжки.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Близнаци

Представителите на тази зодия ще се чувстват така, сякаш са ударили джакпота в любовта. Въпреки това, бързо ще осъзнаете, че всичко си има своята цена. Въпросът е дали сте готови да я платите. Няма правилен или грешен отговор. Любовта ще бъде част от живота ви, това е сигурно. Компромисът, който трябва да направите, за да бъдете щастливи, може да не ви се хареса. Може би трябва да се разделите с някого, за да продължите напред с човека, с когото искате да бъдете. Разбираемо е, че не искате да наранявате отсрещната страна, но личното ви щастие е най-важно.

Женски хороскоп за май

Рак

Някои от обвързаните Раци може да попаднат в конфликтни ситуации с любимия човек. За щастие, ваш близък приятел ще помогне да разрешите разногласията. Ако сте необвързани, романтичните перспективи за вас може да се крият на работното място. Оглеждайте се.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
tuk edin goliam bliznak ne triabva da tulkuva slujebno ....i az tova iskam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар