Свободно време

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Няма да липсват разочарования

07.05.2019г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Влюбени ли сте в човек, с когото нямате връзка? Звездите показват, че може да се разочаровате от него. Не защото не ви харесва, а защото по някакъв начин взаимоотношенията ви може да окажат влияние върху репутацията му. Може би е добре да се отдалечите от него, за да не страдате. Тези от вас, които търсят любов, тя може да ги намери навсякъде.

Любовен хороскоп за май

Дева

Когато става въпрос за любов, някои от вас твърде много пазят сърцето си. Може би сте разочаровани от любимия човек за нещо, което е направил. Може би вашите очаквания са били твърде големи. Вместо да потъвате в мрак, не забравяйте, че никой не е идеален. Понякога любовта е объркана, но в трудните моменти ние откриваме колко е истинска. Вероятно това се случва и на вас, Деви.

Везни

Любовният живот на Везните може да не върви съвсем гладко тази седмица. Спомнете си златното правило на общуването. Говорете за проблемите с партньора, това само ще заздрави връзката ви. Ако имате ситуации за разрешаване не се обвинявайте взаимно, а преминете през тях заедно като екип.

Месечен хороскоп за май

Скорпион

Тази седмица Меркурий влиза във вашия партньорски сектор и ще остане там до 21 май. С това разположение не само ще можете да разговаряте с любимия човек по-добре, но ще станете и по-продуктивни като двойка, ще се чувствате чути и разбрани. Това е безценно! Хармонията с любимия човек ще се дължи и на Слънцето във вашия партньорски сектор, което ще е в идеална връзка със Сатурн. Добрата комуникация ще доведе до дългосрочна стабилност на отношенията ви. Каквито и решения да взимате заедно, направете ги тази седмица.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
tuk edin goliam bliznak ne triabva da tulkuva slujebno ....i az tova iskam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар