Свободно време

Седмичен хороскоп за 6 – 12 май

Раците да не харчат

07.05.2019г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни напомни да бъдем по-търпеливи. Някои представители на зодиака ще трябва да внимават с разходите. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Отстоявайте позициите си активно. Колегите и партньорите може да ви разочароват с некоректното си поведение. Не пренасяйте нервното напрежение от работата и бизнеса върху членовете на семейството си.

Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления дори да ви се струва, че нещата всеки момент ще се случат. Ако не овладеете пристъпите на раздразнителност ще навредите необратимо на любовните отношения.

Телец

Обмисляйте внимателно всяко свое действие като се съобразявате с обстановката. Колкото и да сте убедителни бъдете готови, че няма да си осигурите привърженици за онези предложения, които до момента не са получили подкрепа. Роднините може да застанат на ваша страна, но на колегите не разчитайте, по-скоро ще ви подведат. Разходите ви леко ще се увеличат. Изразходвайте средствата си икономично. Въздържайте се от прояви на инат в личните отношения.

Любовен хороскоп за 6 – 12 май

Близнаци

Заемете се с дейности, изискващи търпение и последователност. През тази седмица ще имате възможност да „поставите нещата по местата им“. Направете го, ще улесните работата си неимоверно. Преценявайте задълбочено офертите, които получавате. Ще има изгодни предложения за пътувания и летен отпуск.

Не е изключено да ви повишат заплатата или да намерите вариант за допълнителни приходи. Съобразявайте се със здравословното си състояние и физически възможности. Любимият човек ще намери начин да ви изненада.

Рак

Заниманията ви през тази седмица ще са предимно познати, рутинни и до голяма степен отегчителни. Ще се справите, ако успеете да овладеете емоциите и не си търсите повод за разправии. Проявете последователност без да я комбинирате с натрапчиви изисквания и остри критики към околните. Не приемайте мнението си за единствено правилно.

Финансовото ви положение не е в най-добрата си фаза и ще остане такова. Не прекалявайте с разходите.

Любимият човек ще прояви разбиране когато сте в лошо настроение, но независимо от всичко не е желателно да злоупотребявате и да изисквате безпрекословно съобразяване с прищевките ви.

Коментирай