Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 май

Обрати в любовта

13.05.2019г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Неочаквана романтична връзка между вас и някого, който по някакъв начин е свързан с работата ви, може да разклати хармонията ви. Предстоят важни връзки за вас между Уран и Венера.

Тъй като Уран управлява вашия сектор на взаимоотношенията, може да има изненадваща възможност да си партнирате в бизнес с вашата половинка. Или може да има внезапна възможност да превърнете връзката с някого от професионална в любовна. Носете се по течението на събитията.

Семейни конфликти – как да блокираме ескалацията им?

Дева

Без значение дали сте сериозно обвързани или се срещате с някого без ангажимент, през следващите дни ще се радвате на добра комуникация в любовта. Разговор с любимия човек може да доведе до усещането, че вибрационните ви нива съвпадат. Това ще ви вдъхнови да задълбочите взаимоотношенията си. Любовта е красива!

Везни

Последните дни, през които Венера се движи през вашия партньорски сектор, няма да ви разочароват. Във вторник Венера и Марс ще бъдат под перфектен ъгъл един към друг и може да откриете, че с вашия партньор достигате нови романтични висоти. Умът и тялото са еднакво стимулирани. Необвързаните Везни може да имат неочаквано сексуално развитие с човек, с когото не са очаквали. Дори нещо повече, взаимоотношенията ви може да се задълбочат.

10 правила за връзките, за които не бива да забравяме

Скорпион

Като цяло, има сложна комбинация от космическа енергия във вашия сектор на взаимоотношенията. Ако си напомните, че промяната е необходима за развитието на вашето партньорство, ще може да се справите с някои непредвидени обстоятелства. Изглежда, че връзката ви преминава през определено развитие. Проблемът е, че семената, които сте посели са дали цвете, което не ви е познато. Настройте се един към друг, за да бъдат нещата добре.

Коментирай