Свободно време

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Водолеите да изберат пилатес

19.08.2019г. / 14 19ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Искате да спортувате, но не сте сигурни към каква активност да се насочите? На помощ идва астрологията. Според някои характерни особености на всяка зодия може да се определят и подходящите спортове за всеки знак. Вижте каква тренировка може да е подходящ вариант за вас според зодията.

Овен – лека атлетика

Представителите на зодия Овен са със силен, състезателен характер. Обичат винаги да са първи, да побеждават и търсят начини да осъществят целите си. Затова и състезанията по лека атлетика им подхождат – в тях могат да покажат бързина и превъзходство с лекота. Тичайте, състезавайте се, ако не с другите, то със себе си. Вие можете да се надградите и да бъдете още по-добри, благодарение на собствените си сили и възможности.

Телец – трениране с тежести

По природа вие сте надарени със сила, но и с доза мързел. Натоварващите тренировки с упражнения като аеробика не са подходящи за вас, защото ви карат да се потите прекалено и да се изморите. Вашият талант се крие в тежестите – хем тренирате и сте физически активни, хем не се преуморявате. Дори можете да седите, докато вдигате тежести, което е мечтаният спорт за вас.

>> Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления <<

Близнаци – йога


Цялата тази енергия, която се движи из тялото ви, цялото напрежение, емоция, нервност, които са характерни за вашата натура, трябва да намерят спокоен пристан. А коя активност е по-подходяща за целта от йогата? Тя ще ви помогне да се фокусирате по-добре, да подобрите гъвкавостта си, да заздравите кръста и гръбнака, а и ще ви помогне да изваете фигура на истинска сирена. Възползвайте се от възможността и опитайте, йогата е само за вас!

Рак – плуване

Вашата управляваща планета е Луната и вие сте в синхрон с нейното влияние. Това, което ви прави истински щастливи е да сте заобиколени от вода. Плуването не само ви прави щастливи, но и ви помага да поддържате грациозна фигура, да сте здрави и с хармонично тяло. Освен че спортувате чрез плуването, то ви действа и релаксиращо след изморителния и напрегнат трудов ден.

>> 6 зодии, които най-често са гениални <<

Коментирай