Свободно време

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Някои се справят по-трудно със стреса

17.05.2019г. / 17 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Как бихте определили себе си? Може би сте по-емоционални, емпатични, а как се справяте със стреса и трудностите? Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен определя личността ни. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме с вас 7 зодии, които са по-склонни към депресия.

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец обикновено са борбени личности, но това не ги предпазва от депресивни състояния. Въпреки че през по-голяма част от времето те се възстановяват бързо от трудните моменти, има случаи, в които се нуждаят от повече време. За разлика от повечето знаци в зодиака, Стрелците са склонни да приемат нещата много лично, а когато нещо се обърка, веднага започват да си мислят колко безсмислен е животът им. Трудно им е да елиминират нещата, които нямат значение. За сметка на това значимите неща, игнорират с лекота.

Козирог

Козирогът прави голям проблем от всичко и по никаква причина не се отказва от нищо. Изпитва вина, когато не може да постигне онова, което си е поставил за цел. Въпреки че трябва да забавят темпото и да помислят върху позитивите, родените под тази зодия по-често виждат чашата наполовина празна, очаквайки да се случи най-лошото в съответната ситуация.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Телец

Амбициозният Телец не обича, когато неизпълнението на плановете нарушава хармонията му. Като земен знак, проблемите и сложните ситуации са склонни да го дестабилизират. Това веднага се отразява и на неговото емоционално състояние. Когато нещата не вървят по план, му е трудно да се справи с предизвикателствата.

6 зодии, които стават перфектни лидери

Риби

Знакът на зодия Риби е един от най-емоционалните в зодиака. Родените под тази зодия са склонни по-често да изпитват страхове, не се справят добре с чуждите критики. Когато нещо се обърка в живота им, потъват в мисли, не искат да се виждат с никого и слушат музика. За тях дори малките неща, могат да изглеждат като голям проблем.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
neka da ne mi budat natrapvani temi , koito ne jelaia , i togava da vidim koi e v depresia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар