Свободно време

Седмичен хороскоп за 13 – 19 май

Рибите да внимават с парите

13.05.2019г. / 14 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни донесе нови емоции, възможности, но и промени. Важно ще е да намерим баланса, за да не се изтощим. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Две основни задачи ще имате през тази седмица. Едната е да завършите в срок текущата си работа, другата е да ликвидирате финансовите си задължения. Обстановката на работното място на моменти ще е леко напрегната. Ще сте по-натоварени от обикновено. Не се знае дали ще е поради допълнителни задачи или заради отсъствието на колега, но и в двата случая няма да имате повод за оплаквания. Работата ви ще е свързана и с допълнително заплащане.

Не задълбочавайте противоречията с любимия човек. Опитайте се да изясните основната причина, предизвикваща размяна на остри реплики. Онова, което според вас е каприз може да се окаже основателно изискване.

Любовен хороскоп за 13 – 19 май

Телец

Ще получите интересни предложения, свързани с професионалните ви изяви. Проверете дали информацията е отправена към целия ви екип или индивидуално към вас преди да обсъждате ситуацията с колегите си. В случай, че офертата е индивидуална не е желателно да я споделяте. Някой ще се опита да се възползва вместо вас.

Личните отношения ще са сравнително спокойни. Дрязгите, доколкото ги има, ще са провокирани от роднините на партньора ви.

Близнаци

Леко сте разсеяни, а ще се наложи да се справите с доста ангажименти, повечето от които ще са неотложни. В състояние сте да се концентрирате и да си създадете стройна програма за работа. Привлекателни сте, убедителни и никой няма да ви откаже помощ. Колеги, на които преди време сте съдействали, с радост ще се отзоват. Задължително си осигурявайте достатъчно сън. Проблемите ви може да дойдат именно от прекомерно изтощение.

В края на седмицата емоциите ще са тонизиращи. Не се учудвайте, ако получите страстно любовно обяснение оттам, откъдето най-малко очаквате.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Рак

Семейните и лични проблеми ще се струпат като лавина, а няма да разполагате с достатъчно време за преодоляването им. През първите дни от седмицата неведнъж ще имате усещането, че тъпчете на едно място. Всъщност, няма да е така. Просто не разполагате с условия да напреднете толкова бързо, колкото ви се иска. В края на седмицата напрежението ще започне бавно, но устойчиво да спада.

Ако се надявате да получите пълноценна помощ не натрапвайте мнението си. Мирът у дома е изцяло във вашите ръце. Не мрънкайте и не намирайте кусури на всички, ако искате любимият човек да ви подкрепи. Преди да критикувате чуждите грешки преценете ефекта от своите собствени.

Коментирай