Свободно време

Дневен хороскоп за 13 май

Вижте какво вещаят звездите за днес

13.05.2019г. / 08 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

В понеделник ще се наложи да бъдем по-организирани в работата и да се пазим от конфликти. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Подходящ момент за разпределяне на паричните наличности, сключване на бизнес споразумения и подписване на финансови договори. Ако успеете да си създадете ясен план за действие и да го следвате неотклонно, можете да разчитате на помощ и подкрепа от страна на по-възрастни роднини. Ще отбележите значителен напредък във всички направления.

Телец

На работното място предстоят контакти с интересни и нестандартни личности. Общувайки с тях, ще се сетите за допълнителни източници на доходи, за които не сте и подозирали. Ще намерите правилното решение на спорна ситуация и ще хармонизирате отношенията в колектива, обединявайки интересите.

Близнаци

Лекомисленото ви поведение и податливостта към изкушения ще е повод за разногласия с любимия човек. Не слагайте на първо място само своите желания. Наблюдавайте внимателно околните и не давайте повод за слухове и клюки.

Рак

Представителите на вашия знак днес ще са силно емоционални и може да почувстват непреодолимо желание за пълно духовно сливане с любимия човек. Нормално е да се потопите в искрените си чувства, но се постарайте да не стигате до мисловна зависимост от партньора си.

Лъв

Сложен ден, който ще е нещо като изпитание за устойчивостта, професионалните ви качества, силата на волята и психологическата стабилност. Не си позволявайте неоправдани финансови разходи. Разчитайте само на себе си, тъй като едва ли някой ще разбере, че имате нужда от помощ.

Дева

Работоспособността ви е леко занижена. Не си поставяйте твърде амбициозни планове нито по отношение на домашните, нито по отношение на служебните ангажименти. Отделете повече време за подготовката на предстоящите си проекти.

Везни

Паметта ви е силна и няма да ви подведе. Занимайте се с уреждането на финансови или юридически въпроси. Не си разваляйте отношенията с партньори, от които сте зависими. Избягвайте дори възможностите за конфронтация, особено при публични дискусии.

Скорпион

Енергетиката ви е леко нестабилна, имунната система също. Намалете контактите особено със събеседници, които видимо са носители на вирусна инфекция. За да засилите имунитета и да предотвратите евентуално разболяване е препоръчително да приемете ударна доза витамин С и да приложите ефективни превантивни мерки.

Стрелец

Колкото и да са силни чувствата ви, днес едва ли ще се осмелите да ги споделите откровено. Най-вероятно ще предпочетете да оставите нещата такива, каквито са. Дайте възможност на вашия партньор да усети любовта ви, няма да съжалявате.

Козирог

Реакциите ви ще са по-консервативни от обикновено. Ще предпочетете да използвате доказали ефективността си методи на работа, вместо да търсите нови начини и да изграждате авангардни концепции. Най-вероятно ще следвате максимата „бавно, но сигурно“, което в този момент ще се окаже напълно оправдано. Съчетанието между последователност и упорита работа ще ви помогне да постигнете високи резултати.

Водолей

Трудности в отношенията могат да възникнат между вас и родителите ви или вече порасналите ви деца. За щастие, няма да се стигне до сериозна конфронтация. Опитайте се да разберете, че децата имат право на самоопределение. Спомнете си, че и вие сте били млади. А на родителите си обяснете, че отдавна взимате решенията си самостоятелно.

Риби

Ще бъдете обградени от доста фенове, но не се опитвайте да завържете няколко романтични връзки едновременно. Ще си създадете куп неприятности. Ако си спомните предишните разочарования със сигурност няма да рискувате. Отделете време за работа, изискваща сръчност и творчество.

Коментирай