Свободно време

Дневен хороскоп за 16 май

Успехи за Раците

16.05.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Четвъртък ще бъде като времето. Няма да липсват мрачни новини и промени в настроението ни. Повече вижте в астрологичната прогноза на Петя Георгиева.

Овен
Преди обед не е изключено да имате неприятности с шефа или някой от колегите, който се опитва да се изявява като лидер. Не се изнервяйте излишно. След обед ви очаква приятна изненада, дребен подарък или много емоционална среща със стар приятел, съученик или някой друг, когото не сте виждали отдавна.

Телец
Вероятно ще ви възложат някаква изключително скучна и досадна задача на работното място. Постарайте се да запазите доброто си настроение. Отделете време за разходка сред природата. Физическите занимания ще ви се отразят много добре.

20 отличителни черти на Телеца

Близнаци

Ще усетите прилив на достатъчно енергия едва след обед. За тогава е подходящо да насрочите среща, свързана с професионалното ви развитие. Балансирайте реакциите си, не се поддавайте на прекалено силни емоции. Вечерта е възможно да научите неприятни новини.

Рак
Ще имате възможност да подобрите материалното си положение и леко да повишите приходите. Действайте решително, но принципно и честно. Бъдете тактични, когато разговаряте с непознати или малко познати, може незаслужено да оскърбите някого с директното си поведение.

Какво ви очаква до края на 2019 според месеца на раждане

Лъв
Противоречив ден. Ще научите редица нови факти, които със сигурност няма да ви харесат, но ще ви помогнат да придобиете ясна представа за ситуацията, в която се намирате. Ще ви изпратят оферта за допълнителна работа. Не приемайте, ако не сте сигурни в условията и възможностите си.

Дева
Избягвайте физическото и психическо натоварване, стресът може да отключи изненадващи заболявания. Възможни са лични проблеми и недоразумения с брачния партньор или любимия човек, които може да предизвикат и раздяла, ако се задълбочавате в дреболии.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати