Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 май

Романтика и флиртове за Раците

20.05.2019г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

В началото на седмицата ще решите много въпроси, които доскоро са били енигматични. Обмисляйте решенията си сами, без да се влияете от чуждо мнение. Така ще се концентрирате по-добре и ще разберете каква е причинно-следствената връзка между събитията и резултатите. Анализирайте фактите без излишен скептицизъм, не се задълбочавайте в дребни детайли, които ви отклоняват от основното и само усложняват ситуацията.

В края на седмицата, колкото и невероятно да звучи, ще бъдете преизпълнени с енергия и ще се радвате на доброто отношение на заобикалящите ви. Може да направите изгодни покупки, да уговорите условията на краткосрочен договор за наем или просто да се отдадете на заслужена пасивна почивка.

Козирог

Каквито и въпроси да започнете да обсъждате от понеделник, в крайна сметка всички ще са свързани с финанси, което никак няма да ви хареса. Всъщност моментът изобщо не е подходящ за уреждане на финансови сделки. Не се захващайте с грандиозни планове и гигантски проекти, времето няма да ви стигне да ги завършите.

В средата на седмицата спешна задача ще ви принуди да усвоите ново умение или допълнителни знания, но това е много полезно за вас. Опитайте се да не повтаряте чужди грешки и по възможност да се учите от собствените си такива. Ще постигнете бързи успехи, но не се самозалъгвайте, че ще продължи вечно, все още има много неизвестни пред вас.
През почивните дни не се очакват изненади.

5 зодии, за които 2019 ще е много любовна

Водолей

Предстои ви напрегнато начало на седмицата, когато ще трябва да проявите отговорност и последователност. Ще постигнете целите си, а единственото, което може да ви попречи е проявата на прекалена самоувереност.

Не се опитвайте да привлечете влиятелни хора, които да ви помагат, само ще си губите времето. Бъдете решителни и се концентрирайте в най-важното.

В края на седмицата ще си изясните причините за личен, а в частност може да е и любовен проблем, за който доскоро не сте имали ни най-малко понятие. Вероятно ще ви запознаят с ерудирана личност. Разговорите ще провокират нестандартното ви мислене и ще ви подскажат потенциални възможности за професионална или бизнес реализация.

Риби

Вслушвайте се в чуждото мнение и не пренебрегвайте познанията на околните. Вгледайте се в успехите им, за да изградите правилна стратегия за постигане на собствените си цели. Избягвайте контактите със съмнителни личности, дори да ви изглеждат много привлекателни и интересни.

В края на седмицата, точно преди почивните дни, е възможно да подпишете дългосрочна сделка. Обърнете внимание на допълнителните предложения на деловите си партньори, няма да сгрешите.

Обективен и полезен съвет, свързан с професионалната ви реализация ще ви даде любимият човек. Може спонтанно и случайно да се включите в работата на обществена организация или партия по предложение на приятел или присъствайки на някакво публично мероприятие.

Коментирай