Свободно време

Дневен хороскоп за 20 май

Водолеите да внимават с емоциите

20.05.2019г. / 06 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще бъде интересен и вълнуващ. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Научете се да се радвате на дребните удоволствия и да се наслаждавате на приятните мигове. Само така ще придобиете усещането за вътрешна свобода и спокойствие, което ви е толкова необходимо. След среща, която от доста време уреждате, ще имате възможност да повишите приходите си.

Телец

Ориентирайте се предимно към дейности, които харесвате. Поканете на гости приятели или близки, с които се чувствате добре. Следобед ще ви изпратят интересна оферта. Ако я приемете бихте могли да подобрите материалното си положение. Уточнете първо колко време ще продължи ангажиментът ви към нея.

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Близнаци

В състояние сте да се занимавате с организацията на всякакви новости като промяна на работата или длъжността, която заемате. Ще намерите изгодни оферти с дълготраен ефект, проучвайте ги подробно. Следобед ще се срещнете с човек, с когото сте прекъснали връзката си от доста време.

Рак

Опитайте се днес да действате с умерено темпо. Може да се натъкнете на непредвидени, но преодолими затруднения. Запазете присъствие на духа, в момента събитията не зависят от волята и желанието ви. Следобед не е изключено ваши пропуски или стари грешки да станат тема за обсъждане.

Лъв

Предобед е по-добре да не се занимавате със задачи, изискващи концентрация. В рамките на деня ще осъществите няколко срещи или разговори с роднини. Ще успеете да неутрализирате техен стар междуличностен конфликт.

Седмичен хороскоп за 20 – 26 май

Дева

Неочаквано съобщение или непредвидена среща ще ви принудят да промените намеренията си. Ще получите примамлива оферта за покупка на стока, която търсите от доста време. Възползвайте се само, ако не е свързана с ползване на кредит, дори и краткосрочен.

Коментирай