Свободно време

Дневен хороскоп за 20 май

Водолеите да внимават с емоциите

20.05.2019г. / 06 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ако работите упорито, целенасочено и се възползвате от навременно предложената ви помощ, ще финализирате много сложен проект, за който ще получите подобаващо заплащане. Скорошни познати ще ви съобщят информация, свързана с професионалните ви задължения. Не надценявайте възможностите си и не давайте неизпълними обещания.

Скорпион

Емоциите може да са кратки, но ще са вълнуващи. Всичко зависи от вашата добронамереност, толерантност и търпение. Има вероятност да направите много изгодни покупки без да навредите на финансовия си статус. Ще възстановите старо приятелство.

Стрелец

Неприятно съобщение ще се отрази на настроението ви, ще е трудно да се съсредоточите към текущите си задължения. Назрява личен конфликт, който може да завърши с разочарование и даже с раздяла. За да се справите е нужно да реагирате търпеливо и прагматично. Не се връщайте към миналото.

19 май – пълнолуние в Скорпион

Козирог

Динамичен ден, ще се случат разни промени. Някои от тях ще са с дълготраен ефект. Ще преодолеете някои неоснователни съмнения от личен характер. Старанието и трудолюбието ви ще бъдат оценени високо.

Водолей

Настроението ви ще е доста нестабилно през целия ден. Мислите ви ще летят от една тема към друга, а емоциите може да стигнат до крайности. Намалете комуникацията и се занимавайте само с рутинни дейности, за да си спестите досадни грешки.

Риби

Ще е полезно, ако анализирате постигнатото до момента, начина на работа и причините за противопоставяне с близките. Бихте могли да се откажете от някои вредни навици и да промените външния си вид, резултатите ще ви удовлетворят.

Коментирай