Свободно време

Дневен хороскоп за 21 май

Динамичен ден

21.05.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: itock

Снимка: itock

Везни

Успехът в работата и благоразположението на околните ще ви ентусиазират. Ще довършите всичко, с което се захванете. Сделки, които сте сключили преди време днес ще регистрират добри резултати. Вечерта е възможно да ви поканят на много мило тържество.

Скорпион

Ако се натъкнете на затруднения при реализиране на плановете си днес, приемете го като подсказка, че е по-добре да ги отложите за друг ден. Затрудненията са обективни и няма да е във възможностите ви да ги отстраните самостоятелно. Избягвайте непредвидените разходи и не се опитвайте да решавате противоречията със крясъци.

Стрелец

Възползвайте се от подходящите условия за създаване на нова делова връзка. Ще е много полезна за реализирането на бъдещите ви планове. Условията за успех са заложени в умението ви да изслушвате търпеливо събеседниците. Ще ви споделят ценна информация.

Мъдростите на св. Серафим Саровски

Козирог

Спокоен ден, не се опитвайте да завършите всичко започнато изведнъж. Действайте с обичайното си темпо и наблюдавайте поведението на хората от близкото си обкръжение. Следобед интуицията ви ще е по-силна и ще ви подскаже как да реагирате в сложни ситуации.

Водолей

Усмихвайте се по-често, денят ще е изпълнен с любов. Наслаждавайте се на обикновените житейски радости. Те ще ви заредят с творческа енергия и ще развихрите фантазията си като никога досега. Следобед ще се наложи да помогнете на някого, който ще ви възнагради щедро за отзивчивостта.

Риби

Финансовите операции трябва да са с минимални рискове, за да не претърпите никакви загуби. Въздържайте се от окончателни решения, ако не сте чули мнението на партньорите си, за да не изпаднете в конфузна ситуация.

Коментирай