Свободно време

Дневен хороскоп за 21 май

Динамичен ден

21.05.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: itock

Снимка: itock

Вторник ще ни донесе повече вълнения. За някои представители на зодиака ще са любовни. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Творческият ви потенциал не е много висок, но ще компенсирате липсата на въображение с добра организация. Настроението ви може да се окаже доста променливо. В благоприятна позиция сте, защото близките и колегите с готовност ще ви помогнат да осъществите намеренията си.

Телец

Изразходвайте финансите си пестеливо. Никаква разточителност и излишни разходи, особено за развлечения и луксозни предмети. Ще се справите с всички задачи, но по-бавно от обикновено. Следобед са възможни дребни технически задръжки на работното място.

Близнаци

Спокоен ден, за предпочитане е да заемете пасивна и наблюдателна позиция, да не привличате вниманието върху себе си. Така ще си спестите неприятни разговори и погрешни решения. Вечерта не е изключено да ви поканят на любовна среща, за която ще си спомняте дълго.

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Рак

Най-вероятно ще ви възложат допълнителни задачи. Ще се справите, ако оптимизирате организацията си на работа. Не мрънкайте и не се оплаквайте, старанието ви ще бъде оценено и заплатено, макар и не точно в този момент. Вечерта може да се наложи да се занимаете със здравословен проблем на член от семейството.

Лъв

Крайните резултати от дейността ви са пряко свързани с проявеното търпение и упоритост. Не бързайте, обръщайте внимание на детайлите. Бъдете внимателни, съществува вероятност за травма, която може да ви извади от строя за известно време.

Седмичен хороскоп за 20 – 26 май

Дева

Преживяванията като цяло ще ви заредят с много любов и добро настроение. Днес ще изгладите някакво недоразумение с любимия човек, което от известно време влошава отношенията ви. Предобед участието ви в професионална дискусия ще открие пред вас нови възможности за изява.

Коментирай