Свободно време

„Детска Игриада 2019“ търси доброволци

Най-цветният спортен празник предлага много забавление и положителни емоции

21.05.2019г. / 13 50ч.
Мария Дуковска
„Детска Игриада 2019“ търси доброволци

За пета поредна година ще се проведе най-цветният и забавен спортен празник, който Investor Media Group организира като част от каузата да насърчи деца и родители да спортуват заедно – „Детска Игриада“. Тази година „Детска Игриада“ ще протече под мотото „Всички сме в играта“.

Малчугани на възраст между 5 и 13 години, заедно със своите родители, близки и приятели, ще имат възможността да се включат в разнообразни спортни състезателни дисциплини – сред тях са велокрос, 50 м бягане, щафетно бягане, щафетни игри и бадминтон, а за най-добрите състезатели ще има вълнуващи награди, грамоти и медали.

В допълнение ще има разнообразни демонстрации на спортове, за да може децата да изберат най-подходящия за тях: йога, танци, айкидо, карате, хокей, тенис на маса, лонгборд, ролери и много други.

За провеждането на „Детска Игриада 2019“ Investor Media Group търси доброволци, които обичат спорта, децата и забавленията. Доброволците ще са ангажирани с посрещане на участниците при регистрация, с измерване и отчитане на резултатите на състезателите, с подготовка на съоръженията и с други логистични дейности.

„Детска игриада“ ще се проведе на 9 юни 2019 г. от 09:00 до 15:00 часа в столичния парк „Заимов“. Доброволците трябва да са на място в 07:00 часа за обучение.

Очакваме записванията за доброволци до 5 юни на email events@investor.bg.

Повече информация за събитието можете да откриете на https://igriada.bg/.

Препоръчително е спортното, подходящо за топлите дни, облекло. За доброволците е осигурена храна и вода. Непълнолетните лица трябва да представят декларация за информирано съгласие от родител/настойник, ако искат да се включат като доброволци.

Събитието се провежда с подкрепата на А1, Алтерко Роботикс, Compass Invest, Select Asset Management, dm България, ЕКОПАК България, Pombar, Doppel Herz, Флорина и Devin.

Партньори на „Детска игриада 2019“ са Столична община, Българска федерация по лека атлетика, спортна школа „Darko Team“, Бадминтон зала „Европа“, Хокей клуб НСА, Клуб тенис на маса НСА, Спортен клуб „Айки Будо“, Клуб по фехтовка „Младост“, Клуб за бойни изкуства „Бушидо“ София.

Медийни партньори на събитието са телевизия Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-deteto.bg, Az-jenata.bg, tialoto.bg, радио N-Joy и New Level Channel.

Коментирай