Свободно време

Дневен хороскоп за 22 май

Вълнения за Раците

22.05.2019г. / 09 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сряда ще бъде повече от интересен ден. За кои зодии ще бъде вълнуващ, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Подгответе се за изненади на работното място. Не е сигурно доколко ще са ви приятни, така че овладейте емоциите. За вас е по-добре мислите ви да останат скрити за околните. Не бързайте да коментирате събитията пред публика, може да навредите на приятелските си отношения.

Телец

Без проблем ще издържите на всякакви натоварвания и ще свършите много работа. Въздържайте се от употреба на силни лекарства. Ако случайно се почувствате отпаднали, ще възстановите силите си много бързо с кратка разходка на открито. По време на професионални дебати не натрапвайте мнението си.

7 зодии, които по-често изпадат в депресия

Близнаци

В момента сте убедителни и въздействието ви върху околните е осезателно, така че ще постигнете набелязаните цели. Занимайте се с уточняване условията на текущите сделки и подписване на недовършени договори и съглашения. Може да ви поканят на нова по-добра работа или да ви предложат брак. И в двата случая е рано за окончателен отговор.

Рак

Предстоят приятни изненади. Спонтанните реакции ще ви попречат да се възползвате от добрите възможности. Изчакването е печелившата ви тактика в такъв момент. Ако ожесточено отстоявате личната си свобода ще си създадете семейни неприятности.

Защо живея така?

Лъв

Ще се случат поредица противоречиви преживявания. Ще присъствате на вълнуващи събития, които дълбоко ще ви впечатлят. Интуицията ви е силна, ще усетите обичта и благодарността на хората около себе си. В пристъп на вдъхновение може да направите истински изгодни покупки.

Дева

Ако сте набелязали задачи, свързани с благоустройството и подредбата на дома ви, то днес е подходящият ден да се заемете с тях. Физическите натоварвания ще ви се отразят положително. Случайно запознанство ще се превърне в перспективно приятелство и ще продължи дълго.

Коментирай