Свободно време

Мариан Вълев и Славея Сиракова сядат на една маса в „Черешката на тортата“

Компания ще им правят Дария Симеонова и Деян Донков

23.05.2019г. / 13 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Черешката на тортата".

Снимка: "Черешката на тортата".

„Черешката на тортата“ се завръща с нов звезден 13-и сезон на 28 май. Форматът ще предизвиква апетита на зрителите с атрактивни рецепти и неповторими изненади всеки делничен ден от 20.00 ч.

Честта да стартира кулинарното дерби на новия сезон се пада на Деян Донков. Актьорът показва завидни умения не само на сцената, но и в кухнята. Уж небрежно, той приготвя впечатляващо меню – салата с козе сирене, а морските дарове са герои в чиниите му за предястие и основно. За финал Деян залага на десерт по собствена рецепта. Актьорът посреща гостите в уютния си артистичен дом, и разчупва атмосферата в стил „Деян Донков“. Оригиналната му изненада поставя прекрасен завършек на вечерта.

Вторият домакин за седмицата е актрисата Дария Симеонова, позната на зрителите от хитовия български медицински сериал „Откраднат живот“. Чаровната дама, която отскоро е и в ролята на майка, посреща гостите си в своя дом, впечатлявайки ги с разнообразна вечеря и домашни напитки. Шефското ѝ меню включва пролетна салата, традиционни предястия, основно с пюре от пащърнак и любимия ѝ десерт – тирамису. Принос за доброто настроение има и изненадата, която започва още с пристигането на гостите.

Трета в ролята на домакин влиза дъщерята на златното момиче Илияна Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова. За своята вечеря тя залага на вдъхновение от Испания, а помощник в кулинарното творчество е сестра ѝ. Двете красиви дами приготвят здравословно меню, но изненадват с традиционно испанско ястие и великолепен десерт с маскарпоне. Вечерта на лъчезарната домакиня е изпълнена с испанска реч и забавни истории.

Кулинарната седмица закрива актьорът и режисьор Мариан Вълев. На помощ за вечерята си Куката е извикал две от златните момичета – Катрин и Невяна. Красавиците приготвят вкусно меню под вещото режисьорство на Вълев. На масата има брускети с песто, домати и моцарела, сьомга и десерта мечта на всяка гимнастичка.

Коментирай