Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 май – 2 юни

Близнаците да внимават с офертите

27.05.2019г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последните дни на месец май ще са динамични. Няма да липсват предизвикателства, примамливи предложения. За какво да внимавате, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Положително е, че се стремите към самостоятелни изяви, но не е желателно да демонстрирате прекалено високо самочувствие. Поддържайте коректни отношения с колегите, защото ще има моменти, в които тяхната помощ ще ви е нужна. Ако ви изпратят в командировка не се опитвайте да я избегнете. Резултатите от пътуването ще са впечатляващи.

Приходите ви ще са свързани с екипната работа, така че преценявайте самокритично поведението си. Въздържайте се от резки емоционални изблици.

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Телец

Част от ситуациите, в които ще попадате през този период ще са твърде неясни и ще блокират прословутата ви самоувереност. Отстоявайте гледната си точка вместо просто да гледате строго и да се опитвате да прикривате смущението си. Както знаете, в спора се ражда истината и нищо фатално няма да се случи, ако установите, че грешите.

Подхождайте към разходите си прагматично. Не купувайте излишни вещи, които след време ще се чудите къде да поставите.

Сърцето на любимия човек ще се отвори за вас, само ако сте достатъчно искрени и не се опитвате да заобикаляте разногласията.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Близнаци

Близнаци

Работоспособността ви е висока, енергетиката стабилна и това е естествено, като се има предвид, че и Слънцето, и Меркурий ще са във вашия знак през цялата седмица. Разпределяйте силите си равномерно и подхождайте активно не само към работата, но и към почивката си. Въздържайте се от нови запознанства или, ако не е възможно да го направите, проявете сдържаност. Дребни жестове или незначителни на пръв поглед изказвания след време може да станат повод за разправии.

Не вярвайте на „изгодни“ финансови оферти, ще ви подведат и ще съжалявате, че някой е злоупотребил с доверието ви. Уважавайте гледната точка на любимия човек, никой не е безгрешен.

Рак

На преден план ще излязат ангажименти, които доскоро сте пренебрегвали или не сте осъзнавали достатъчно задълбочено важността им. В благоприятна позиция сте и ще можете да прецените реално както необходимостта от решаването им, така и личните си възможности в тази насока. Не поставяйте собствените си цели над всичко, отчитайте коректно и необходимостите на близките си.

Някои решения, засягащи финансите ви ще са трудни. За уреждане на личните и по-конкретно на любовните въпроси разчитайте на интуицията си, а не на съветите и опита на приятелите.

Коментирай