Свободно време

Дневен хороскоп за 27 май

Лъвовете да внимават

27.05.2019г. / 06 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първия ден на новата седмица, ще трябва да бъдем внимателни в различни направления. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Несполуките може да са свързани с погрешна информация. Не създавайте нови контакти със задгранични партньори точно днес. Възможно е да получите минимални парични постъпления, но и да имате проблеми с офис-техниката.

Телец

Нужна ви е предпазливост и концентрация при работа с документи или ако се налага да усвоявате учебен материал, нова информация. Имате ясна представа за собствените си нужди, но не и за чуждите, затова е по-добре да не предлагате помощ. Ще е безполезна.

Седмичен хороскоп за 27 май – 2 юни

Близнаци

Бързо се ориентирате в обстановката и сте в състояние да прецените собствената си позиция. Инстинктът за самосъхранение може да ви подтикне към погрешни действия, като например да се опитате да манипулирате фактите. Ще си навредите, ако го направите. По-добре не настоявайте на своето.

Рак

Следвайте интуицията си. Ще ви подскаже с кое трябва да се захванете спешно и кое може да почака. Не си изграждайте илюзии за хора, които не познавате достатъчно добре.

Лъв

Анализирайте внимателно факторите, които ще окажат влияние върху днешната ви работа. Мислете и съпоставяйте без да обсъждате излишно. Някой умишлено ще ви излъже с „благородни“ намерения, но по-скоро ще ви навреди, отколкото да ви предпази от неприятности.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Близнаци

Дева

Някой ще се опита да скрие от вас важна информация. Подбирайте внимателно събеседниците си, не всеки заслужава доверието ви. С членовете на семейството и любимия човек обаче е задължително да сте напълно искрени, дори ако обсъждате грешки.

Коментирай