Свободно време

Дневен хороскоп за 27 май

Лъвовете да внимават

27.05.2019г. / 06 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Леко объркан ден. Имате ясна представа за целите си, но условията ще са променливи и ще се налага да се съобразявате с тях. Не търсете причини, а ефективни решения. Възползвайте се от обстоятелствата доколкото е възможно, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти.

Скорпион

Може да е всичко, но денят ви изобщо няма да е скучен. Ще се редуват нещо като „греда-дузпа-греда-дузпа“. Ако с една работа се справите от раз, следващата ще изисква сериозни усилия. Но пък ще натрупате опит и ще усвоите нови знания, което не е без значение.

Стрелец

Заемете пасивна позиция и не говорете за себе си. Не са изключени разногласия, предизвикани буквално „от нищото“. Околните ще се съобразяват с личните си желания, а не с вашите аргументи, колкото и да са убедителни. Не влагайте енергия в илюзорни идеи.

Любовен хороскоп за 27 май – 2 юни

Козирог

Преглеждайте внимателно днешната си кореспонденция. Част от посланията може да изглеждат странни, опитайте се да „четете между редовете“. Загатнатото ще се окаже красноречиво и може да не ви разкрие цялата истина, но ще ви ориентира къде да я търсите.

Водолей

Подходът ви към материалните въпроси, които се налага да уреждате днес трябва да е изключително прагматичен. Не се доверявайте на идеалистични обещания за бъдещи печалби, а на реални актуални данни. Залагайте на качеството, а не на количеството.

Риби

Задължително е да си изработите точни критерии, за да направите правилния избор. Адаптирайте желанията си към обективната действителност, реализацията им няма да зависи изцяло от вас. Да се възползвате от чуждия опит не означава да го прилагате сляпо.

Коментирай