Свободно време

Настъпва новолуние в Близнаци – време за промяна

Един добър период за много направления

03.06.2019г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 3 юни в 13:03 часа настъпва новолунието в Близнаци, което бележи началото на нов цикъл. Този нов цикъл ще предостави възможности да се ангажираме с лични цели, които изразяват положителните енергии на знака на Близнаци. Време е да подобрим комуникативните си умения, като слушаме останалите и приемаме гледните точки на другите.

Новолунието в този зодиакален знак е добър цикъл, чрез който ще можем да преоценим нашите комуникационни и социални умения. Ще събираме информация, ще общуваме приятелски. Мощната енергия на Близнаците ще ни помогне да направим важни промени в живота си.

Женски хороскоп за юни

Гъвкав, приспособим и ненаситно любопитен, знакът Близнаци прави всичко, за да запази възможностите си отворени. И също като неговия владетел Меркурий, той се нуждае от много новости и разнообразие.

През това новолуние ще се стремим към интелектуална стимулация и ако не се задоволяваме с положението си в настоящата ситуация, вероятно ще я търсим другаде. Ще имаме въпроси, ще търсим отговори и ще събираме информация. Ще прескачаме от едно нещо към следващо със замайваща скорост.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Близнаци

За щастие, това звездно събитие идва с интересна позиция между Венера в Телец и ретрограден Плутон в Козирог. Този подкрепящ аспект ни помага да останем вкоренени в нашите най-дълбоки ценности и желания, давайки ни възможност да премахнем всички отвличащи вниманието ни и да се фокусираме върху нещата, които си заслужават.

Новолунието е най-доброто време за планиране и „посяване“ на нашите цели. Можем да използваме това време по най-добрия начин, за да развием идеите си и да изчистим пътя, за да направим място за мечтите ни и те да изплуват в реалността.

Възможно е в нас да се прояви чувство на радост, оптимизъм, нови идеи, безкрайни възможности и желание за живот в свят на чудеса, или може да започнем да се чувстваме хаотично.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Ще бъде важно да останем заземени, да бъдем повече сред природата или да намерим нашия добър начин за баланс и спокойствие (слушане на музика, медитация, йога и т. н.). Многото събития и емоции може да ни претоварят.

Новолунието в знака на Близнаци ще ни събуди за истината, но тя е нещо субективно. Защото обикновено гледаме на живота и събитията по един по-цветен начин. Сега ще трябва да решим дали ще приемем това, в което сме вярвали, че е вярно, или ще променим нашата настройка.

Никога не е твърде късно да започнем отново, никога не е твърде късно да погледнем нещата в различна светлина и да се връщаме назад към нещата, за да разкрием нова истина.

Коментирай
Свободно време