Джесика Алба и съпругът ѝ Кеш Уорън се запознават на снимачната площадка на „Фантастичната четворка“ през далечната 2004 година. Плод на любовта им са трите им деца Хонър, родена през 2008 година, втората им дъщеря Хевън (2011) и синът им Хейс, появил се на бял свят в новогодишната нощ на 2017 година.

През последното десетилетие семейството живее в не толкова просторна къща в Лос Анджелис, но след появата на бял свят на третата им рожба решават, че е време да се огледат за имот, в който децата да могат да тичат на воля и да растат щастливи.

Още по темата

Така в началото на 2019 година Алба и съпругът ѝ купуват невероятна къща на същата улица в Лос Анджелис, на която са живели толкова време.

Въпреки че домът първоначално изобщо не отговаря на критериите им, Джесика усеща, че това е къщата за тяхното семейство. Семейството решава да наеме консултантската фирма, организирала трансформацията на интериора на дома на близките ѝ приятелки водещата Елън Дедженеръс и съпругата ѝ Порша Де Роси, тъй като много харесват тяхната къща.

Днес Джесика Алба отваря вратите на звездния си дом пред списание Architectural Digest.

Разгледайте го в нашата галерия.