Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2019

Емоции, любов и вълнуващи изживявания очакват представителите на зодиака

04.06.2019г. / 14 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Започва месец юни, времето става все по-топло и с нетърпение очакваме летните приключения! Наред с положителните емоции през лятото, ваканционните мигове с любими хора, ни очакват и много нови срещи, професионални задачи и ангажименти. Какъв ще бъде юни за представителите на зодиака, разберете в месечния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Напрегнат месец и динамичен. Контактите ще са интензивни. Често ще се налага да се справяте с допълнителни задачи. Ще имате възможност да участвате в различни видове обучение и би било грешка да не се възползвате.

Не е изключено да ви поканят в екип, работещ върху нов проект. Ще е крачка напред в професионалния ви път. Няма да е лесно, както се казва „пътят ще е широк, но трънлив“. Във ваша полза е да сте по-социални, по-сдържани и готови за компромиси, когато се наложи. Колкото и да е висока квалификацията ви не прибързвайте с изказванията и предложенията, ако сте в нов колектив.

Увлечени в работа, не забравяйте близките, семейството и любимия човек. Точно на тях можете да разчитате в трудни моменти.

Телец

Противоречив период, приемете го като тренировка за търпението и разумността си. Добрата новина е, че най-вероятно ще получите допълнителни приходи. Е, няма да станете милионери за един ден, но ще са достатъчни, за да можете да си позволите някои предпочитани от вас развлечения. А както е известно, представителите на вашия знак са любители на изтънчените удоволствия.

Наградите, бонусите или каквито и да било други финансови постъпления ще са за ваша предишна работа и ще ви зарадват, защото ще са висока оценка за старанието ви. Ще отхвърлите окончателно материални проблеми, които ви безпокоят от известно време. Изразходвайте средствата си разумно и с мисъл за по-далечното бъдеще.
Отношенията с шефа, колегите и дори близки приятели на моменти може да са доста взривоопасни. Често ще попадате в ситуации на неразбиране. Овладейте се, за да избегнете разправии, за които бихте съжалявали. Не забравяйте да благодарите за полученото добро.

>> Любовен хороскоп за юни 2019 <<

Близнаци

В благоприятна позиция сте и през този месец ще можете да се покажете в най-добрата си светлина. Целенасочени сте, активни, но в известна степен и честолюбиви. Ще стабилизирате авторитета си, ще повишите качеството на работа и е много вероятно да напреднете в служебната йерархия. Ако не промените позицията, то най-малкото ще повишите леко приходите си.

Действайте обмислено и не се надценявайте. Въздържайте се от щедри обещания, изречени в момент на възторг и ентусиазъм, защото ще трябва и да ги изпълните. Не оставяйте неразплатени задължения като такси, глоби и лихви през този месец, но и не правете излишни разходи. По отношение на финансите е желателно да се придържате към „златната среда“. Предстоят нови запознанства с хора, чието присъствие ще се отрази видимо на ежедневието ви.

>> Женски хороскоп за юни 2019 <<

Рак

Най-важната ви задача през този месец ще е не да напреднете, а да запазите позициите си и спокойните взаимоотношения с хората от обичайното ви обкръжение, което включва не само колегите и семейството, а и съседите в известен смисъл. Не реагирайте на провокациите и не инициирайте спорове, обречени на провал. За важни сделки, договори и големи материални придобивки е подходяща втората половина на месеца.

Енергетиката ви ще е стабилна, но за да напреднете ще ви е нужна правилна стратегия. Доста занимания ще намерят своя завършек, а тези, които са на финалната права ще донесат и приходи. Не бързайте да ги харчите. Предстоят възможности за нови начинания, от които не бива да се отказвате. И оставете най-после случките от миналото в спомените си, гледайте напред. Само така ще установите истинските причини за неуспехите си и ще ги преодолеете.

Коментирай