Свободно време

Брадли Купър и Ирина Шейк са се разделили

Раздялата идва след множество слухове, че отношенията им не вървят

07.06.2019г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След месеци на спекулации и слухове, че връзката им не върви добре, дойде новината, че Ирина Шейк и Брадли Купър са се разделили. Според източник на списание People двойката се е разделила след 4-годишна връзка, но все още няма официално потвърждение от самите тях.

Изданието твърди, че Купър и Шейк вече договарят споразумение как ще отглеждат съвместно 2-годишната им дъщеричка Леа. Брадли и Ирина станаха родители през март 2017 г., но нямат сключен брак. Те започнаха да се срещат през пролетта на 2015-а.

От началото на връзката си и двете звезди избягваха да говорят за личния живот и отношенията помежду си, давайки вид, че всичко е наред. Първите слухове за проблеми между тях се появиха в началото на годината, когато медиите започнаха да подозират, че актьорът има връзка с Лейди Гага. Певицата е звезда във филма „Роди се звезда“, който е режисьорски дебют за Купър. По време на тяхното съвместно изпълнение на наградите „Оскар“ тази година, медиите и социалните мрежи гръмнаха от подозрения, че между двамата има нещо повече от колегиални отношения, тъй като изпълнението им беше изключително емоционално. Дали обаче Лейди Гага е причина за раздялата на двойката, предстои да се разбере.

 

Коментирай