Свободно време

Дневен хороскоп за 12 юни

Лъвовете да внимават с документи

12.06.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Не се опитвайте да си прескачате сянката и да разбивате стени с глава. Преценявайте обективно възможностите си и се захващайте само за дейности, с които сте в състояние да се справите. Няма смисъл да възстановявате отдавна прекъснати взаимоотношения, само защото ви е връхлетял сантиментален спомен.

Скорпион

Намалете инициативата. Ако се намирате на непознато място съобразявайте се с местните правила, норми и обичаи. Преценявайте събеседниците си и се изказвайте по начин, който не би накърнил достойнството им.

Вредни навици, които могат да имат и ползи

Стрелец

Някои ситуации, в които попадате ще са доста неясни и ще ви е трудно да се ориентирате. Търсете причините и се опитвайте да предвидите следствията по логика. Ще получите помощ, подкрепа, съвет, ако говорите за тревогите си искрено и без излишни официалности.

Козирог

Освен с текущите задължения ще се наложи да се справите и с някои изоставени или такива, които са останали недовършени поради обективни пречки. Мобилизирайте се и овладейте емоциите. Ще е изморително, но пък удовлетворително. Не влизайте в противоречия с родителите или децата си, ще получите усещането, че говорите на празно пространство.

Водолей

Ще се убедите колко е полезна способността ви да мислите нестандартно. Повече от веднъж ще попаднете в сложна ситуация, изискваща въображение. Може да е свързана с някакво нарушение на правилата, извършено от друг участник. Благодарение на предложенията ви казусът ще намери решение.

Риби

Не вярвайте на външни признаци, търсете смисъла. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро. Имайте си едно наум, колкото и да са мили и преценявайте дали между тях и вас няма конфликт на интереси, който не се забелязва на пръв поглед.

Коментирай
Свободно време