Свободно време

Дневен хороскоп за 13 юни

Хубав ден за Везните

13.06.2019г. / 06 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден няма да липсват трудности, но ще има и хубави новини за някои зодиакални знаци. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще преживеете непредвидени събития днес, но не е задължително те да са изцяло положителни или изцяло отрицателни. Опитайте се да извлечете максимума от всичко случващо се. Ще го направите, ако прецените обективно собственото си място в цялостната картина.

Телец

Следвайте интуицията си при уреждане на казуси от личен характер. Въздържайте се от окончателни решения по въпроси, изискващи непредвидени разходи. Изключение може да направите, само ако става дума за справяне със здравословен проблем.

Близнаци

Някой ще огласи ваша тайна или грешка и обстановката ще е доста напрегната. Проблемът няма да е в това, че по ваш адрес се разпространява информация, а в това че информацията ще е почти изцяло погрешна, но няма да имате възможност да я опровергаете.

5 зодии, които лесно се привързват в любовта

Рак

Каквото и да се случи през деня подредете ангажиментите си така, че вечерта да можете да се повеселите. Забавлявайте се според предпочитанията си. Ако искате просто останете у дома и се отдайте на хобито си. Важното е да си осигурите собствено време, на което да се насладите.

Лъв

Нищо няма да е спешно, подреждайте задачите според възможностите и предпочитанията си. Отделете време за близките, те имат нужда от присъствието ви. Не е изключено да намерите или да ви изпратят някакъв предмет на изкуството.

Дева

В началото на деня тонусът ви може да е малко нисък. Да ви е трудно да се съсредоточите, да сте сънливи и отпаднали. Избягвайте употребата на тонизиращи напитки, няма да ви освежат. Заемете се с най-лесното, за да избегнете възможността за грешки, енергетиката ви постепенно ще се стабилизира.

Коментирай