Свободно време

Дневен хороскоп за 13 юни

Хубав ден за Везните

13.06.2019г. / 06 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления. Дали ще ви върнат пари, които преди време сте дали назаем или ще спечелите от моментна лотария не е ясно, но при всички случаи отделяйте време и преглеждайте съобщенията в електронната си поща. Може да получите и предложение за допълнителна работа.

Скорпион

Настроението ви е нестабилно и сте раздразнителни. Избягвайте спонтанните изказвания, които биха прозвучали обидно на събеседниците ви. Шегувайте се с цел подобряване на настроението, а не поставяне на някого в неудобно положение.

Стрелец

Инициативите ви, колкото и да са креативни, ще се натъкнат на неодобрение. На вас ще ви стане неприятно, а шефът или колегите ще се стресират от активността ви. Дистанцирайте се до момента, в който потърсят мнението ви. Тогава ще сте в позиция да въздействате върху събитията.

10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Козирог

Покрай обичайните занимания ще се наложи да се заемете и с някои твърде странни. Не се отказвайте, независимо че първоначално няма да се сетите какво точно се изисква от вас. Ще разполагате с достатъчно време, за да действате на принципа на „пробата и грешката“, експериментирайте.

Водолей

Нищо няма да мине без личната ви намеса. Околните непрекъснато ще ви търсят за помощ и съдействие. Ще имате възможност да реализирате лидерските и организаторските си способности, но следобед може да усетите лека отпадналост и липса на апетит. Ако сте поели ангажименти за вечерта е по-добре да ги отложите, за да възстановите силите си.

Риби

Участие в някакво публично мероприятие ще ви накара да се замислите над част от правилата, които ви налагат да следвате. Не е изключено някой друг да повдигне дискусия по същия въпрос. Изслушайте повече мнения преди да изразите своето.

Коментирай