Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юни

Успехи за Близнаците

17.06.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще успеете да съчетаете замислите и действията си, да следвате първоначалните си цели логично и без да нарушавате нечии интереси. Ще се справите, ако се наложи да се заемете с ръководни функции. Избягвайте участието в професионални дебати, не сте достатъчно убедителни. Не се изкушавайте да критикувате постиженията на конкуренцията, ще предизвикате недоверие към собствената си работа.

Възможно е да получите допълнителни финансови постъпления или материална помощ в натура, които ще се окажат съвсем навременни, ако правите някакъв ремонт у дома. В случай, че се налага да превишите лимита на разходите си, то направете го в размер, който бихте могли да възстановите със следващия регулярен приход и няма да оставите „дупка“ в бюджета си.

Дева

Използвайте само позволени методи за популяризиране на мнението си, не се опитвайте да манипулирате събеседниците. Ще предизвикате враждебност, ако представяте изказванията си като „последна и неподлежаща на съмнение инстанция“. Околните имат право на собствено мнение, колкото и абсурдно да ви изглежда то.

Липсата на подкрепа ще ви разочарова, натъжи и направи раздразнителни. Ще избегнете проявите на негативизъм, ако реагирате с чувство за мярка и търсите комбинации, изгодни, ако не за всички, то поне за повечето участници в екипа. Обсъждайте спорните въпроси с близките си, тяхното мнение ще е най-точният ви ориентир за правилност.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Везни

Постепенно, но забележимо професионалните ви задължения ще се увеличават. Ако решите да удължавате работното си време по собствена инициатива, имайте предвид, че идеята ви няма да бъде посрещната с възторг от семейството, а напротив, ще предизвика неприятни разговори. Помислете как да компенсирате близките си, за да намалите напрежението доколкото е възможно.

Осигурете си такъв режим за почивка, който да ви позволява да възстановявате душевното си равновесие и да го поддържате в хармония с физическия си статус. Не се лишавайте от сън, спорт и контакт с природата. Само така ще се справите с допълнителните натоварвания, които предстоят. През повечето време работата ви ще е индивидуална и ако нивото на общуване зависи от вас, то намалете контактите до степен, която не ви изтощава. Финансите ви са стабилни, а допълнителните постъпления няма да са свързани с преките ви служебни задължения.

Скорпион

Колкото и странно да звучи, през тази седмица домашните и семейни задължения ще са повече от професионалните. На моменти ще изпадате в комичната ситуация: добре, че дойдох на работа, та да си почина. Всъщност, основният дразнител ще са децата (за когото ги има) или здравословен проблем на възрастен човек. При тези отношения можете уверено да заложите на интуицията си.

Добрата новина е, че сложна ситуация, с която се „борите“ от известно време на работното място ще намери решение. Ще е плод на колективен труд, в който вашето участие ще е най-осезателно. Няма да се натъкнете на сериозни затруднения, така че не се престаравайте излишно. Одобрението на шефа обикновено предизвиква неприязън у колегите.

Коментирай