Свободно време

Дневен хороскоп за 17 юни

Скорпионите да внимават с парите

17.06.2019г. / 06 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В понеделник ще трябва да действаме умерено и да наблюдаваме повече. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не би могло да се каже, че трудовият ентусиазъм ви е обсебил изцяло. Ще сте много повече разсеяни и мислещи за преживяванията от почивните дни, отколкото за работата. Ориентирайте се към познати дейности, които дори и да сгрешите няма да създадат сериозни неприятности.

Телец

Не надценявайте нито своите, нито възможностите на околните. За по-сложните занимания ще ви е нужно въображение. Не започвайте нищо ново, ако все още имате недовършени занимания с изтекли срокове.

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юни

Близнаци

Заемете наблюдателна позиция. Не споделяйте мнението си, ако не ви питат. Използвайте деня за проучване на въпросите, които ви интересуват, а не за обсъждането им. Постарайте се да не привличате вниманието.

Рак

Ще ви е нужна дисциплина и добра организация, ако искате да си спестите неприятности. Избягвайте емоционалните изблици, особено ако общувате с непознати, с които предстои да работите занапред. Ще си създадат неправилно мнение за вас и ще е доста трудно да го промените.

Любовен хороскоп за 17 – 23 юни

Лъв

Ако има начин да се заемете със задачи, изискващи повече движение, срещи с нови партньори или друг вид неангажиращи контакти, то направете го. Днес е по-добре да не се заседявате на едно място. При търсене на нови решения не се ограничавайте със стандартни методи.

Дева

Ефективността ви ще е по-висока, ако се намирате в приятна обстановка. Единият от начините е сами да си я създадете, доколкото е възможно. Вторият е поне в част от деня да пребивавате на място, което ви вдъхновява. И двата варианта са по силите ви.

Коментирай