Свободно време

Дневен хороскоп за 19 юни

Предстои леко напрегнат ден

19.06.2019г. / 06 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда ще е важно да не бързаме с действията си, с думите, които ще кажем. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

При обсъждане на професионални въпроси някой може да се опита да прояви превъзходство. Обстановката ще е напрегната. Постарайте се да не участвате в конфликти.

Телец

Стари спорни въпроси отново ще придобият актуалност. Може би ще научите някаква неприятна истина за участник в дискусията и някой ще се почувства измамен. Спазвайте правилата за движение, съществуват предпоставки за инцидент.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения. Част от деловите задачи ще изостанат, а в същото време са възможни и финансови неприятности. Избягвайте резките изказвания и се информирайте обстойно по всички въпроси, с които възнамерявате да се занимавате.

Как да подсладим кафето си без захар

Рак

Ще установите, че решение, което сте взели преди време бързайки и притиснати от обстоятелствата всъщност е погрешно. Резултатите от него ще предизвикат трудни разговори. Не отричайте фактите, помислете дали има начин да внесете някакви корекции.

Лъв

Техническите средства, с които си служите днес може да „ви изневерят“. Създавайки дневния си график е желателно да предвидите резервен вариант за разпределение на времето и да сте готови да разменяте поредността на задачите. Ако е възможно да отложите проблематичните дискусии, то направете го.

Най-амбициозните зодии

Дева

Опитайте се да комбинирате прословутия си прагматизъм с творчески подход. Следвайте целите си, но не отказвайте помощ, ако ви помолят. Физическото и интелектуалното ви състояние са в хармония и ще сте достатъчно ефективни.

Коментирай