Свободно време

Дневен хороскоп за 20 юни

Овни, очакват ви затруднения

20.06.2019г. / 09 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще си създадете врагове, ако си поставяте твърде амбициозни цели. Спор за влияние и борба за лидерска позиция може да пламне на работното ви място буквално от нищото, от дребна провокация или дори шеговито подхвърляне. Преценявайте обективно възможностите си и реалната обстановка, за да не ви превърнат в оръжие на чужди интереси.

Дева

Ще се наложи да се заемете с някаква непредвидена работа, но ще е приятна, макар и трудоемка. Може да е свързана с пътуване, преместване на багаж, промяна на елемент от обичайното ви ежедневие. Хората, от които зависят разни организационни подробности ще са достатъчно дружелюбни и услужливи, което ще ви спести доста време.

>> Любовен хороскоп за 17 – 23 юни <<

Везни

Настроението ви до голяма степен ще зависи от обстановката и атмосферата около вас, включително и от капризите на времето. Ако нямате повод за усмивка през целия ден, то организирайте си някакво развлечение с интелектуален привкус вечерта. Ако пък текущите занимания дават повод за оптимизъм, направете на близките си изненада, която би ги зарадвала.

Скорпион

Няма да имате затруднения, ако се налага да уреждате различни административни въпроси, свързани с получаване на разрешителни, удостоверения и други документи. Бъдете взискателни, ако се налага да купувате стоки, свързани с ремонт, обзавеждане или домашен интериор, може да попаднете на некачествени фалшификати.

Стрелец

Най-приятната част от деня ще е времето прекарано с приятели, а най-неприятната – времето прекарано с шефа. И то не защото шефът ще ви създава проблеми, а защото разговорите ще са толкова дълги, че няма да ви остане време за преките ви задължения. Точно затова изненадващата покана за парти с приятелите ще ви дойде като заслужена компенсация.

Коментирай