Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни

Изненада за Скорпионите

25.06.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на месец юни ще премине сравнително спокойно. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева. Не забравяйте да видите и друга интересна информация в рубриката ни „Всичко за зодиите“.

Овен

Адаптирайте плановете си към обстоятелствата. Ще се налага често да го правите, приемете фактите и не се опитвайте да им въздействате. По-благоприятният вариант е да се възползвате от тях.

Бъдете внимателни при уговаряне на сделки и подписване на документи. Възползвайте се от съществуващите към момента практики, ако не сте сигурни. Финансови проблеми не се очакват, което не означава, че трябва да сте разточителни. Нова личност ще нахлуе в живота ви.

Любовен хороскоп за 24 – 30 юни

Телец

Енергични сте, но не се захващайте с няколко неща едновременно. Ще навреди на концентрацията ви и оттам на качеството на работа. Реализирайте задачите си поотделно и последователно, така ще имате възможност да изпипате детайлите.

Организирайте времето си за почивка така, че да сте на предпочитано място с предпочитана компания. Новите контакти няма да ви заинтригуват, но някои от хората ще ви впечатлят с чувството си за хумор и умение да създават добро настроение.

Близнаци

Голяма част от започнатите задачи ще намерят логичното си решение. Прекрасен период за вас, защото ще можете на спокойствие да обмислите следващите си проекти. Фактът, че сте се справили ще ви зареди със самоувереност. Независимо от това се постарайте да обмисляте задълбочено перспективните си решения.

Наблюдавайте поведението на околните. Ще разберете кой се опитва да ви пречи и разпространява клюки по ваш адрес. Не предприемайте никакви действия, след време ще имате възможност да се намесите ефективно. Материалното ви положение ще остане стабилно, ако не си позволявате излишни разходи.

20 характерни черти на зодия Рак

Рак

Творческият ви потенциал е силен, ще имате възможност да приложите знанията и уменията си на практика. Не всички ваши действия ще получат одобрение, някой може да ви атакува с критики само с цел да ви подразни. Не се поддавайте на провокации. Вместо да се защитите, ще си навредите.

В средата на седмицата не е изключено да получите съвсем отчетлив сигнал за начало на любовна връзка. Ще е толкова вълнуващо, колкото и изненадващо и може да не овладеете реакцията си. Ако все пак решите, че си заслужава да опитате, то организирайте съвместно развлечение за края на седмицата.

Коментирай