Свободно време

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юни

Изненада за Скорпионите

25.06.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Събитията, на които ще присъствате през тази седмица няма да са от най-значимите, но ще се отразят на начина ви на мислене. Под тяхно въздействие може да решите да реализирате някои дребни промени в обичайното си ежедневие, да преосмислите отношението си към факти или хора.

Ще установите, че случки, на които сте отдавали огромно значение не са го заслужавали и че доста препятствия сте могли да преодолеете по-лесно. Отношенията в семейството ще се променят положително заради готовността ви да приемате компромисно грешките на близките си.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Козирог

Натоварванията на работното място ще са по-високи от обикновено. Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не познавате твърде добре и да взимате отговорни решения. Подгответе се теоретически преди да се насочите към практическото изпълнение на задачите си. Не позволявайте на дребните неуспехи да ви демотивират.

Използвайте последните дни от седмицата за почивка. Въздържайте се от скъпи покупки. Съвсем скоро ще намерите същата стока на по-ниска цена и ще се ядосате, че сте избързали.

Водолей

Желанията ви са прекалено много. Подредете ги по важност и преценете какви ресурси ще са ви необходими, ако искате да реализирате поне част от тях. Няма да се справите с всичко, ако си поставяте твърде амбициозни планове. Следвайте максимата по-добре малко, но качествено, отколкото всичко, но „през куп за грош“.

Отношенията ви с приятелите, колегите, дори съседите ще са много спокойни. Ще намерите решение на съществуващите противоречия. Необвързаните Водолеи може да намерят новата си любов.

Риби

Проявете наблюдателност, някой ще се опита да навлезе в личното ви пространство. Избягвайте крайните решения, твърде емоционалните изказвания, острите критики. Общувайте в рамките на добрия тон, но решително, ако установите, че интересите ви са нарушени и че се стремят да ви манипулират.

Придържайте се към предварително одобрения семеен бюджет. Превишите ли го, разправиите у дома може да ескалират до сериозен скандал. Организирайте си полезни за здравето разходки сред природата, вместо скъпоструващи развлечения.

Коментирай