Свободно време

Женски хороскоп за юли

Вижте какво ви съветват звездите

27.06.2019г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Лъв

Дамите родени под този зодиакален знак ще имат желанието да се поглезят, купувайки по-скъпи придобивки. Нуждаете се от нещо ново и красиво? Купете си го! През новия месец ще се отдавате повече на удоволствия, мероприятия, които ви карат да постигнете вътрешен мир. Възможни са пречки и забавяния на ваши идеи и цели.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Жената Дева

През първата половина на месеца ще имате възможността да постигнете някои от поставените ви цели. Важно е да не спирате в решаващия момент. Бъдете решителни и не се страхувайте. Тогава успехът няма да отнеме много време. За творческите натури, юли ще бъде плодороден период. Идеите ще идват една след друга и могат да се превърнат в печеливша формула. Тъй като ще давате много от себе си в работата, не забравяйте да почивате ефективно. Отдавайте се на повече забавления след работно време.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Жената Везни

Пазете се от клюки! Опитайте се да запазите спокойствие и да се държите с достойнство. Не хабете енергията си, за да отмъщавате. Извън това, късмет няма да ви липсва през юли. Възможни са печалби от лотарията, допълнителни приходи. Плановете ви ще получат желаната подкрепа.

Жената Скорпион

Хармоничната позиция на планетите в момента за знака Скорпион ще ви помогне да бъдете на правилното място в точното време през първите дни на месеца. Слушайте интуицията си. Дамите, които са творчески натури ще се радват на успехи. Възможно е някой да се опита да повлияе на ентусиазма ви, не се поддавайте на негативното. Насочете енергията си към положителните неща.

Коментирай
Свободно време