Свободно време

Женски хороскоп за юли

Вижте какво ви съветват звездите

27.06.2019г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец юли идва с много предизвикателства, но и нови възможности за дамите. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме женския ни хороскоп за юли. Ето какво показват звездите.

Жената Овен

Първите дни на юли ще са подходящи за кратко пътуване с приятели. Новият месец ще повиши желанието ви да доминирате и няма да се оставите да бъдете манипулирани. В разговорите се опитайте да бъдете по-сдържани. Не споделяйте плановете си или някакви лични тайни. Ако има шанс да ви се случи нещо хубаво, то запазете го за себе си. В края на юли е възможно да получите оферта за допълнителни доходи.

Жената Телец

Юли идва с известно напрежение за жените, родени под знака на зодия Телец. Ще изискват от вас повече. Опитайте се да не реагирате негативно на това. Периодът е подходящ за започване на курсове, обучения, за занимания, с които да развиете себе си. Новата информация, която ще получите ще бъде много по-лесно възприета. За да избегнете проблемите, ще се наложи да контролирате емоциите си. Мислете добре преди да действате.

Гадание по кръга на Нострадамус

Жената Близнаци

Дамите Близнаци ще бъдат повлияни от планети, които ще ви помогнат да се адаптирате към променящата се ситуация. Затова сега е необходимо да действате не по образец, а да разглеждате алтернативни решения и начини за постигане на избраната цел.

Възможно е да промените отношението си към близък приятел, да чуете неприятна информация за него. Но не бързайте със заключения! По-добре е да говорите откровено с човека, да разберете неговото мнение за това, което сте научили. Може би вашето негодувание е неоснователно. През юли ще искате да бъдете под светлините на прожекторите. Периодът е подходящ за приятни пътувания.

Защо жените Раци са толкова забележителни?

Жената Рак

През юли ще ви бъде лесно да се справите с домашните си задължения. Разположението на планетите благоприятства решаването на въпроси, свързани с ремонт и подобряването на дома. Някои ваши страхове и преживявания може да попречат на плановете ви да постигнете определени цели. Пазете се от конфликти с роднини, само така ще може да вземете ефективно решение на създалата се ситуация.

Коментирай
Здраве и красота