Свободно време

Дневен хороскоп за 26 юни

Водолеите да намалят контактите

26.06.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще бъде като времето. Малко променлив, няма да липсват съмнения, заблуди. Повече вижте в хороскопа ни, изговен от астролог Петя Георгиева. 

Овен
Прекалено сте критични, но предимно към околните, а не и към себе си. Запитайте се дали околните биха желали да чуят и биха се възползвали от „мъдрите“ ви съвети, преди да започнете щедро да ги раздавате. Заслужава ли си да хабите сили за нещо, от което няма реална полза?

Телец
Околните непрекъснато ще ви занимават със собствените си проблеми и даже ще се опитат да ви прехвърлят отговорността за собствените си решения. Заявете позициите си твърдо и не им позволявайте да ви манипулират. Не го ли направите, ще е за сметка на качеството на вашата работа.

Какво означава, ако имате буква М на дланите си?

Близнаци
През целия ден ще имате чувството, че някой „ви диша във врата“. Реално никой няма да се занимава или да следи вашата работа, но поведението на околните ще е натоварващо. Някой ще се оплаква, друг ще мрънка, трети ще се вайка и изнервената обстановка ще ви създава усещане за несигурност. Изолирайте се, ако е възможно.

Рак
Занимание, с което от известно време „тъпчете на едно място“ изведнъж ще получи подходящи условия за бърз напредък. Възползвайте се, но не се надявайте нещата да се получат прекалено бързо. Важното в случая е, че все пак сте се отместили от нулевата позиция.

Женски хороскоп за юли

Лъв
Постъпка на колега или изказване на шефа ще засегне чувството ви за справедливост. Може да решите, че се опитват да накърнят интересите ви и да започнете да търсите врагове там, където ги няма. Преценете дали и до колко въпросните хора са на нивото ви и ще се сетите как трябва да реагирате.

Дева
Без видима причина сте прекалено мнителни днес. Непрекъснато може да изпитвате съмнения към думите на околните и да търсите „задна мисъл“ в изказванията им. Не го изричайте гласно, ще оскърбите някого незаслужено. Недоверието ви вероятно е следствие от преумора. Изберете тихо местенце сред природата, където бихте могли да възстановите душевното си равновесие.

Коментирай